четвъртък, 7 юни 2012 г.

Семействата на двойката са развълнувани за годежа

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт имат цялата подкрепа и благословия на техните семейства за годежа им,източник близък до двамата казва на PEOPLE.

“Били Рей обича Лиъм. Той се радва,че дъщеря му е намерила правилния човек,” казва източник, като добавя,че Хемсуърт прекарва много време с нейното семейство. “Цялото семейство обича Лиъм.”
Майката на Майли,Тиш също е “развълнувана” от новината.
По същия начин, семейството на Хемсуърт в Австралия също е щастливо за тях. “Те прекарват Коледа и други празници заедно.Те са били в Австрия,”казва източникът.

Поп звездата (19г.) и актьорът (22г.) са се сгодили на 31 май след 3 години връзка.Те се запознават на снимачната площадка на The Last Song.

Въпреки,че дъщеря им е тинейджър,Били Рей и Тиш не изгарят от желание или не са тъжни,че тя расте. “Тя вече е доста независима,” казва ицточник. “Те са щастливи,че тя е намерила някой който да я прави щастлива.”

В Twitter,Били Рей(50г.),написа: “Всичко,за което някога съм се надявал като баща е да видя децата ми да осъществяват мечтите си. Да намерят щастие … спокойствие … и някой ден,знам … истинска любов.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар