петък, 1 юни 2012 г.

Майли:твърде секси,прекалено слаба - но ни показва как де се справяме с критиката

Може би тези,които са изправени пред таблоидите най - често са звезди израстващи в светлината на прожекторите. Майли Сайръс не е по - добра или по - лоша от нормалните тийнейджър, но таблоидите имат навика да я показват в негативна светлина, тъй като тя преминава през бунтовния период на един тинейджър и като всеки прави своите грешки.
 Сайръс  постоянно е критикувана от таблоидите за това, че е твърде слаба в сравнение с другите  си връсници и че е разголена твърде много на снимките.Веднага след като тя напусна Дисни,19-годишната се изправи пред всичко случващо се. Това са доста тежки удари от страна на обществеността, особено на такава впечатлителна възраст, но ако не друго, Сайръс показва на младите момичета как точно да се справят с критиките: с гъвкавост. 
Сайръс е възкръснала от пепелта на таблоидите и е започнала да разглежда негативните коментари и конфронтации с елегантност и го прави по-добре от повечето възрастни звезди (хм, Ръсел Бранд, известен още като убиеца на папараци). Наскоро,тя говори пред пресата за това,че сексът не е нещо забранено за правене, казвайки, че това е единственият начин света да продължава да расте и че самоуважението няма нищо общо със секса,че самоуважението има общо с това как чувствате себе си - ти го каза, Майли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар