четвъртък, 14 юни 2012 г.

5 причини защо Майли е може би готова за брак

Сайтът Teen ни дава пет причини, поради които смята, че Майли може би е наистина готова да се омъжи за Лиъм Хемсуърт,дори и да е на 19:
"Нека първо кажа,че нямам ни най малка идея защо някой иска да бъде омъжен на 19! — но Майли Сайръс все пак ще мине по пътеката да Лиъм Хемсуърт.Тя е много критикувана,за това че се сгодява толкова млада, но колкото повече мисля,толкова повече се обеждавам,че тя може би е готова за брак…"

1. Срещат се от дълго време
Майли и Лиъм се срещат от 3 години — макар да се бяха разделили за малко — което е доста дълго време отколкото някои мои приятели чакат,за да се сгодят.Както и да е,те израснаха заедно.
2. Нейните родители са още женени
Били Рей се жени за Тиш през 1993,това означава,че са женени от сякаш 10,000 години.Да,те почти се разделиха през 2010,но преминаха през това. Деца,които идват от разведени семейства е по вероятно да се разведат, така че е хубаво,че Майли има положителен пример,за това какво означава брак до края на живота!
3. Лиъм не е единствения пич,с който Майли се е срещала
Ако Лиъм си мисли,че е единственият,в когото Майли се е влюбвала,ще го посъветвам да използва почивките си и да се върне назад.Тя е имала няколко сериозни връзки преди това — Ник Джонас (ОМГ,помните ли това??) и Джъстин Гастон — така че тя е сигурна какво търси?
4. Тя има самостоятелен живот
Толкова много мои приятели от колежа се сгодяват точно след него,защото честно казано,няма какво по - добро да правят. Но Майли е самостоятелна и има над какво да работи.В действителност ако сравним годините,на които е с това което е преживяла,тя е много по - възрастна от 19г.
5.Тя няма да намери по - добър!
Надяваме се,че Майли осъзнава,че Лиъм Хевсуърт е може би/вероятно/определено най - горещият мъж на Земята.С невероятните си актьорки умения,ненормално секси тяло и очарователния акцент,Майли наистина е късметлийка.
Мислите ли,че Майли е готова за брак? Или мислите,че трябва да изчакат още малко?

Няма коментари:

Публикуване на коментар