събота, 9 юни 2012 г.

Майли и Лиъм планират лятна сватба

Отбележете на календарите си сватба през лятото на 2013.Изглежда,ме вашата героиня Майли Сайръс планира да се омъжи за годеника си,Лиам Хемсуърт. Новините за годежа на двойката излязоха тази седмица,но тийн кралицата казва,че ще планира и обмисли всеки детайл за галемия ден.

Източник,който е приятел на тийн звездата казва пред Hollywood Life, “Нищо не е определено все още.Тя просот иска да планира всичко за сватбата си.Знам,че иска да има лятна сватба,може би нещо във водата.”

Съмняваме се,че Майли ще планира сватбата си през лятото на 2012г. Сватбата вероятно ще е напрез лятото на 2013 и така тя ще има време да планира всеки детайл за мечтаната сватба.Първата точка от дневния ред? Сватбения цвят. “Те вече говореха за това,но не съм ги питал какъв цвят или тема са избрали.Но всички ние [нейните приятели] са тук,за да я подкрепим,от каквото се нуждае,” казва приятелят.

Освен това,, “Със сигурност ще бъде нещо необикновено.” казва той. “Ще бъде нещо съвсем различно от нормалното,но подходящо за нея и Лиам.”

Майката на Майли Тиш е много ангажирана с подробностите,казва близкият, “Нейните родители са много развълнувани и много,много ги подкрепят.Знам,че Тиш иска да бъде част от планирането на сватбата и не бих се изненадал ако тя вече е започнала планирането на някои неща.Но Майли не е предвиждала още нищо.” 

Няма коментари:

Публикуване на коментар