сряда, 6 юни 2012 г.

Информация за годежния пръстен

/натиснете снимката/
Когато Лиъм Хевсуърт е поръчвал пръстена на известния бижутер Нийл Лейн,той е искал за Майли “нещо необикновено,” казва Лейн пред PEOPLE. “Нещо наистина красиво и романтично.”

Това,което звездата от The Hunger Games е получил е 3.5-каратов диамантен пръстен, с 18-каратово злато със сложно издълбани флорални мотиви.Камъкът в центъра е много специален: той антика от края на 19-ти век.

“Той е от 1880г. или 1890г. ,уникален е и е в оригиналната му форма,” казва Лейн. “По това време е нямало два диаманта,които да си приличат,всичките са били начупени,очарователно е  и,защото не е преработван,за да изглежда по - съвременен.Намирам това за много романтично.”

Лейн е направил пръстена във форма,която ще пасва на диаманта и избира по - малки златни диаманти,за да подчертаят големия диамант. “Това е съвременен дизайн,” казва той. “Блести без значение къде движи ръката си Майли”

Хемсуърт е щастлив от крайния резултат;Лейн казва “че това е всичко,което е търсил.” Завършен е миналата седмица и всичко е било готово за предложението на Лиъм на 31 май.

Изглежда,че Сайръс също е щастлива,тя написа в своя туитър “Благодаря ви за цялата любов днес.Щастлива съм да споделя тази новина с всички вас.Чувствам,че всичките ми мечти се сбъдват.”
Моля ви,давайте кредит ако вземате новината или част от нея! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар