петък, 10 февруари 2012 г.

Майли няма да бъде част от "Хотел Трансилвания"

Майли Сайръс планираше да се присъедини към вампирската лудост, но бившата любимка на "Дисни" реши, че Дракула не е за нея сега.
Актрисата и певица вече не е привързана към предстоящата анимационна поредица на Адам Сандлър, Хотел Трансилвания. Сайръс беше гласа на Мейвис, младата дъщеря на кръвопиеца Дракула (Сандлър).
Защо Майли се отказа от проекта? Някои спекулират, че тя е по-заинтересована от купоните отколкото да работи. Въпреки това, аз съм щастлива да кажа, че източник казва, че Сайръс просто е решила да си вземе малко повече време, за да разбера какъв трябва да бъде следващия и ход във филмите.
"Хората отпадат от филми постоянно", казва източникът. "Сериозно, не е толкова голяма сделка."
Сайръс в момента е на промоционален блиц за кавъра си на Боб Дилън, “You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go.” Песента е част от "Тоновете на свобода: Песни на Боб Дилън", албум, в полза на "Амнести интернешънъл".
Макар че все още е неясно дали Сайръс ще бъде на Грами-те този уикенд, тя планира да присъства на Clive Davis и Recording Academy’s на легендарното пре-Грами парти в събота в хотел "Бевърли Хилтън".

Няма коментари:

Публикуване на коментар