петък, 10 февруари 2012 г.

За "ЛОЛ"

Отминаха дните, когато Майли Сайръс беше сладко малко момиче. Тя е пораснала достатъчно, за да играе един типичен американски възрастен. В последния си филм ‘LOL: Laughing Out Loud’, ще постави актьорските си умения, за да се тества отново.
Филмът е римейк на Холивудския френски филм от 2008 със същото име. В пилотните роли са Майли Сайръс, Деми Мур, Ашли Грийн и Адам Севани.
Режисьор на филма е от на Lisa Azuelos и Karim Ainouz. Освобождаването му в Индия е насрочено за 10 февруари.
Иисторията е за 15 годишно момиче Лола (Майли Сайръс), което е зарязано от гаджето и. Момичето иска да си отмъсти и затова се захваща с най-добрия приятел на момчето. Тя също започва да експериментира със секс и наркотици, докато 40-годишната и майка (Деми Мур), все още не е превъзмогнала развода си.
"LOL", илюстрира света на един типичен американски тийнейджър, който е заобиколен от YouTube, Facebook и други социални мрежови среди. Този свят може да изглежда много вълнуващ и луд отвън, но отвътре е създаването на армия на самотни и неизпълнени хора.
Светът се е променил толкова бързо и толкова много, че различията между поколенията и комуникационната празнина са започнали да убиват истинската същност на отношенията.
Майли Сайръс не е ново име за големите любители на екрана. Това е деветият филм, за който се предполага да събере аудитория от случайни американските тийнейджъри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар