вторник, 28 февруари 2012 г.

Мнения за стила на Майли

 Различни сайтове коментираха едно от най - големите събитие в Холивуд - наградите Оскар. Според критиците, Майли и Кейти Пери са привлекли най-много внимание по време на партитата и са сред най-добре облечените знаменитости. Ето някои мнения:
DailyMail: Майли изглеждаше красива до приятеля си, Лиъм Хемсуърт. Кейти Пери и Майли Сайръс привлякоха голямо внимание на партито в Лос Анджелис. Майли се открояваше в сребърна рокля,с която тя е променила своя стил.
HollywoodLife: Майли Сайръс бе с огнено червено червило на партито на наградите "Оскар" и Партито на Елтън Джон. За да сте сигурни, че Майли все още скрита в собствения си стил, тя бе с ноктите,боядисани в ярко син цвят! Хареса ли ви косата и грима? Изглежда, че Майли е малко като Мерилин Монро, която се разпространява като горски пожар из Холивуд.
TodayEntertainment: Майли Сайръс изглеждаше зряла в сребърната рокля с дълги ръкави дизайн на Роберто Кавали на патито на Елтън Джон.
Sugarscape: Майли Сайръс също показа своята зряла част,обличайки се с дълга рокля с подробни флорални ивици.С ретро вълни  на косата и ярко червено червило.Сериозно,искате ли да откраднете една рокля и прическа на Майли или Кейти. Но коя рокля предпочитате?
GossipCenter:Изпълнителката на "партия в САЩ" изглеждаше перфектно на снимките на патито  в Западен Холивуд, Бевърли Хилс. Мис Сайръс носеше рокля на Роберто Кавали в съчетание с Jimmy Choo токчета и чанта на Judith Leiber, докато Лиъм носеше класически черен костюм.
HuffingtoonPost: Можем ли да кажа, че Майли Сайръс никога не е изглеждал по-очарователено? Актрисата, придружена от приятеля си Лиам Хемсуърт се появи на концерт Оскар парти на Елтън Джон и тя е тази двойка,която върнува най - много. Неделя вечер е пълно с хора на червения килим, но ние вярваме, че Сайръс и Хемсуърт са сред най-добре облечени и най-обсъждана двойка на събитията.
GatherCelebs: Майли Сайръс никога не е изглеждало толкова бляскаво както на патито на Елтън Джон в Западен Холивуд в неделя. Според Hollywood Life, Майли показа на света, че е способна на повече от къси панталонки.Всеки я гледаше като млада и стилна дама, носеща червено червило, което направи появата на иконата в култ. Нейната коса и грим всъщност прилича на младата Мерилин Монро. Този вид сега става все по-популярни, благодарение на ролята на Мишел Уилямс в "Моята седмица с Мерилин."

Няма коментари:

Публикуване на коментар