сряда, 9 май 2012 г.

‘LOL’ събра $46,500,но нищо повече

Знаехме,че това ще се случи.
Филмът на Майли Сайръс “LOL,” събра само $46,500 този уикенд.Това са само няколко хиляди дола повече от “Marvel’s The Avengers” — който привлече вниманието на хората и събра $200 милиона за седмица — като е вземал по $46,100 от театър.
Разбира се,филма е бил освободен в "по - тесен кръг",само в 105 театъра,а “LOL” в по-малко театъра, отколкото всеки друг филм в традиционните театри в САЩ този уикенд. Филма е точно зад “Wrath of the Titans,”който е получавал $640 за всеки театър (и е бил освободен от преди повече от месец).
Майли туитна:
"Благодаря на всички,които отидоха и гледаха LOL.Това е филм,за който се радвам че направих и съм горда с това…. Това е всичко,което има значение за мен. ❤"
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) 7 май, 2012
Всъщност,филмът е нямал премиерно събитие и Сайръс няма интервюта свързани с “LOL” - няма публичност.Освен това, филмът не е бил излъчен за преглед, от което следва един журналист да си каже, “…всичко,което знаем за, ‘LOL’ е...нищо”
“Майли Сайръс имаше сериозен проблем с имиджа си,” добавя  Klady. “ След ‘Saturday Night Live’…хората не я приемаха на сериозно.”
Основан на Френския филм “LOL” Майли е трябвало да направи по - сериозна актьорска игра.

…ние се нуждаем от много хора да гледат филма,когато го освободят.Ако много хора отидат да го гледат,Lionsgate може да го освободят в повече театри —което вече е възможност,така че се нуждаем от всички фенове в тази област да отидат и да гледат филма!
“Това определено не предвещава нищо добро за кариерата на Майли Сайръс,” казва Phil Contrino,редактор на Boxoffice.com,пред Yahoo!Филма “LOL” е с ограничено освобождение. “Това идва като изненада,защото ‘The Last Song’ показва,че тя може да бъде и в други роли освен като Хана Монтана.След всичко това,тя ще трябва да се отърве от семейно-приятелските неща и да опита нещо по - изразително ако иска да остане в бизнеса.”
Преходите на Майли към филмите не върви добре. Нейната главня роля през 2010 в “The Last Song” беше посрещната с лоши отзиви и горе/долу добри приходи,малко под $63 милиона. (сравнение с един много по - популярен филма на Никълъс Спаркс “The Notebook,” който е събрал повече от $81 милиона,след като е освободен през 2004.)
Следващия предстоящ филм на Сайръс е комедия - "So Undercover," който ще бъде освободен на 27 юни в театрите с ко-звездите Джошуа Бауман и Джереми Пивен.Но с никакви други филми на хоризонта. (както се вижда в IMDB.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар