неделя, 27 май 2012 г.

Вижте как да поддържате добра форма като на Майли

Феновете на Майли изгарят от желание да разберат как Майли Сайръс поддържа безупречната си форма  — и сега най - накрая имаме отговора!
Mari Winsor,личния инструктор на звездата,наскоро качи видео,в което са показани упраженията,които Майли прави,за да поддържа фигурата си. Състои се от упражнения на талията,задните части и вътрешната и външната част на бедрата.Според инструктора, Майли прави тези упражнения шест пъти в седмицата в студиото в Лос Анджелис.
Прочетете нейните съвети за упражненията:
Как Майли получи тези коремни мускули?В пилатес упражненията, всяко упражнение,които правиш е фокусирано върху твоите коремни мускули.Вижте
Double Leg Stretch:
Лягаш по гръб и свиваш краката си.Трябва да прегърнете коленете си като ги хванете с двете ръце.Повдигнете главата си.Представете си,че сте в магическа кутия и се свийте колкото се може повече.След това вдигнете двете си ръце близо до главата и опънете краката на 45 градуса.Направете кръг с ръцете си (движете ги в срещуположни посоки) и отново свийте краката в същата позиция.И повторете това няколко пъти.
Ето и видео на упражнението:
Criss Cross:
Легнете по гръб.Свийте краката си и прегърнете коленете си като сложите двете си ръце на тях.Повдигнете главата си и сложете ръцете на тила.Трябва да са една върху друга,а не вплетени.Обърнете се наляво и опънете само десния крак.След това се обърнете надясно,свийте опънатия крак и опънете свития.Повторете го няколко пъти.
Ето и видео на упражнението:
Ако правите упражненията продължително време ще смъкнете някой килограм,ще направите плоско коремче и ще изглеждате чудесно!
Ето още едно видео,което ще ви помогне да имате фигурата на Майли:
П.П. - Моля ви,ако вземате нещо ни дайте кредит.Постарах се да намеря видеа,които ще ви помогнат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар