четвъртък, 24 ноември 2011 г.

CAPRICHO за рождения ден на Майли

За 19-ти рожден ден на Майли на 23 ноември,сайта CAPRICHO реши да го отпразнува, като подбра някои от най - добри клипове и някои от изключителните изпълнения на Майли през кариерата и.Вижте:
Днес е 23 ноември!Днес е рождения ден на една от любимите ни певици! Невъзможно е да не се отпразнува! Ако на 18, Майли е направи забележителни изпълнения, носител е на няколко награди и е направила невероятно турне,сега, на 19 ние очакваме тя да продължи с този успех.
И си спомните някои красиви моменти от кариерата на дивата.19 подбрани клипове:

1. "When I Look At You" на живо в American Idol
Песента на "The Last Song" вече се движи по естествен път. И когато Майли пее на живо, тя се получава по-добре. В тази презентация на American Idol, певицата свири на пиано и кара хората да заобичат тази версия на песента.

2. "Who Owns My Heart" на живо в Europe Music Awards 2010
С бялото си облекло и секси черните обувки, певицата разтърси сцената на Европейските музикалните награди миналата година. Това,че танцува на сцената прави представянето да бъде още по-безупречно.

3. Клипът на "Party In The USA"
Невъзможно да не започнеш да танцуваш на песента "Party In The USA". Песента е една от най-известните хитове на Майли и е известна в целия свят. Клипът е много добре направен и те кара да искаш да участваш в него.

4. "Obsessed" в Рио де Жанейро
С пътуването си до Бразилия, певицата направи феновете на двойката Найли (Ник + Майли) много развълнувани. В Рио вниманието на Майли бе привлечено от плакат,на който пише: "Ако попиташ Ник дали ще остане, той ще остане ли?" .Дивата заяви, че не "е толкова лесно"

5. Medley на Joan Jett, Рок в Рио Лисабон
През май 2010 г., когато тя бе в Рок в Рио Лисабон, Португалия, певицата разтърси сцената.Тя изпя песните "I Love Rock'n'Roll", "Cherry bomb" и "Bad Reputation". Невероятно!

6. Клипът на "7 Things"
Един от първите клипове на Майли е "7 неща". Песента, която е един вид гняв смесен с любов, бе много успешна по това време (и все още е!). В клипа, певицата къса снимка на нея и Ник Джонас. 

7. "Can't Be Tamed" на Dancing With The Stars
След като издава сингъла "Can't Be Tamed", певицата изпя песента на живо в Dancing With the Stars в Съединените щати. На сцената имаше клетка и невероятни костюми!

8. "Fifteen" на живо на Грамите с Тейлър Суифт
  Един от любимите ни клипове на Майли! На сцената на Grammy Awards 2009, Майли се присъедини към изпълнението на Тейлър Суифт и изпяха хитовата песен "Fifteen". Акустичната версия и гласът на двете е просто прекрасно!

9. "Fly On The Wall" на Рок в Рио Мадрид
Майли беше облечена секси и танцуваше секси танци като показа много на сцената на Рок в Рио Мадрид.Певицата показа цялата си сексапилност на концертите си.

10. "The Climb" за президента Обама
Цялата в червено,певицата пя за президента Обама през януари 2009 година. С "The Climb" на върха на класациите, не е беше трудно да се движи и пее на сцената.

11. Клипът на "Can't Be Tamed"
Песента беше една от любимите на феновете и,след като тя направи видео,стана още по- обичана. В клетката, облечена с фалшиви крила, певицата направи невероятен клип. Невъзможно да не  танцувате напред-назад и да се опитвате да направите същото като във видеото!

12. "Liberty Walk" в House of Blues
House of Blues в Лос Анджелис, е дом на невероятни изпълнения на различни художници.

13. "Before The Storm" на живо с Ник Джонас
Писъци, викове! Това е, което се случи, когато през 2009 г., Майли Сайръс е на сцената на концерт на Джонас Брадърс да пее "Before The Storm" с Ник Джонас. Бившата двойка показа химия на сцената и Майли изглеждаше щастлива и развълнувана.Ние обичаме тази песен!
14. "Every Rose Has Its Thorn" в House of Blues
Един от най-красивите кавъри на Майли е "Every Rose Has Its Thorn" на групата Poison. Във видеото, можете да видите емоция, която идва, когато певицата пее песента. Невероятно, нали?

15.  "Stay" на живо в Австралия
Песента, която е толкова истинка бе включена в турнето на певицата.

16. "Overboard" на живо с Джъстин Бийбър
В записа на "Никога не казвай никога" 3D филма на Джъсти Бийбър е включена и Майли Сайръс.

17. "Forgiveness and Love" на живо на Американските музикални награди
Друго вълнуващо представяне на Майли! През 2010 г. на Американските музикални награди, певицата разтърси сцената с красивата си песен "Forgiveness and Love." По това време родители и бяха разделени.Най-важното нещо е, че дивата отново бе невероятна на сцената!

18. Видеото на "Fly On The Wall"
В клипа, Майли излиза на кино с едно момче и от нищото, тя вижда папараците. Музиката представя живота на известните,те страдат.

19. "The Four Walls" на живо

Няма коментари:

Публикуване на коментар