петък, 4 ноември 2011 г.

Всички кавъри,които Майли е правила

След потвърждението на новината за новия кавър на Майли на песен Боб Дилън, сайтът OMG.Yahoo направи специален списък за всички кавъри,които е направил досега. Вижте статията:
Майли Сайръс ще направи кавър на песен Боб Дилън за благотворителност. Тя и много други художници, ще направят песни,които ще бъдат включени в албума “Chimes of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International.” Преходът,който Майли прави се оказва предизвикателство. Няма съмнение, че бившата Дисни звезда се опитва да "прегърне" зрялата възраст. Младата звезда празнува Хелоуин в секси костюм с други млади холивудски звезди.



1- Smells Like Teen Spirit
В концерта си в Австралия, Майли изпя популярна песен Нирвана Smells Like Teen Spirit. Тя каза пред зрителите, че групата я вдъхновява да стане певица. За съжаление, версията на поп звездата не е одобрена от критиците. Вместо това, тя се класира на № 1 в търсене на Rolling Stone, "Най-лош кавър на всички времена". Това не е точно това, което един художник иска.Тя просто се опитва да отдаде почит към групата,която я вдъхновява!
2 - I Love Rock N’ Roll
Актрисата от "The Last Song" записва рок песен популяризирана от Joan Jett във видео прослушване, което и помага да получи главната роля в "Хана Монтана". Тя изпълнява тази песента на двете си обиколки (турнета), но тя не я включва в някои от своите албуми. Майли пее I Love Rock N Roll с Джет при Опра по-рано тази година.
3 - Girls Just Wanna Have Fun
Във втория си албум "Breakout" Майли включва песен от 1983 г.,който е хит.Песента се казва Girls Just Wanna Have Fun. Албумът става бестселър и песента на Синди Лоупър върши добра работа на Сайръс.Песента е забавна, идеална за млади хора, които са и най-големите фенове по онова време.
4 - Every Rose Has Its Thorns
В новия си албум Can't Be Tamed Майли включва друг кавър - Every Rose Has Its Thorns Майли изпълни песента,за да събере родителите си отново.Постигна успех и въпреки,че Били Рей направи лоши изказвания за дъщеря си,Тиш и Били отново са заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар