сряда, 28 юли 2010 г.


Дисни звездата Майли Сайръс е продължила след раздялата си с певеца Джъстин Гастон (Justin Gaston). Сега тя се среща с модела Лиам Хемсуорт (Liam Hemsworth) . Но нейният бивш все още я обича! Джъстин намерил начин да изрази емоцийте си в песента “Paper Hearts” , която той написа наскоро.
,, Можеш да усетиш когато близкия човек не те обича, но се опитваш да го задържиш колкото се може повече до теб! Така беше при нас. Аз все още я обичам, и ще направя всичко възможно да си я върна!' сподели той пред E! News. ,,Джъстин е с разбито сърце, и се опитва да се заангажира колкото се може повече с неговата кариера, което е нещу подобно на ,, бягство от чуствата си' сподели негов приятел. Ау, явно на Джъстин не му е толкова лесно, всеки знае колко е гадно да се разделиш с любимия си...а после да продължиш да го обичаш. Явно много му се е насъбрало щом той добави, че Майли е коравосърдечна кучка , която бързо го замени с Лиам.
От една страна е вярно- тя наистина бързо преодоля връзката си с Джъстин, но от друга изглежда , че той още е преследва само за да превлече вниманието на някой папарак.
Без думи!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар