вторник, 6 юли 2010 г.


Интервю с Popstar

интервюто на Майли с Popstar:
Ако можеше какъв съвет щеше да си дадеш на себе си като по-малка: "Предполагам щях да си кажа: "Знай, че ще слушаш много за това какво казваш по интервютата." Дори в момента когато чуя някое мое интервю си мисля: Майли какво си мислеше? Винаги говорех за нещо друго и никога не отговарях на въпросите. "Остани концентрирана" Бих казала на себе си. "
За края на Хана Монтана: "Ние празнувахме и дадохме страхотен край. Има толкова много Дисни сериали и не толкова много с толкова прекрасен край. Нашия сериал найстина залужава грандиозен край,защото постави началото за толкова страхотни неща за Дисни. High School Musical и Хана Монтана найстина издигнаха Дисни и ги насърчиха да се занимават и с музика. Мисля, че ако нашия сериал има начало и край ще е страхотно!
Обещах, че в последния ден на снимачната площадка всички продуценти и режисьори ще носят перуката на Хана. Те винаги ми казваха: "Спри да се оплакваш, ще трябва да я носиш само 20 минути, днес." Но през това време аз си мислех: " Ти не трябва да слагаш в това нещо цялата си коса, а и боли!"
И аз обещях,че ще напъхам косите им вътре и ще трябва да я носят цял ден! Също ще ги накарам да носят : токчета,да се обличат като Хана и няма да могат да ядат цял ден, защото може да съсипат червилото си!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар