неделя, 11 декември 2011 г.

Celebs Gather за външния вид на Майли на AGA

След вечерта на Майли на American Giving Awards, някои сайтове започнаха да коментират колко красива е тя.Вижте:
Майли Сайръс - Бившата звезда на Дисни си направи нови пътища и се хвърли в провокативната страна. Тя е център на вниманието в последно време и често това е от някои погрешни дела. След инцидента с бонг видеото,нейните най-секси фотосесии и публикуването на секси снимки в Туитър,последния и скандал беше пушенето на марихуана.Сайръс не може да спечели всички награди като модел на знеменитостите.
И все пак, актрисата и певеца умее да "изгася" тези "пожари" като бъде малко по-изискана и елегантна на външен вид по време на American Giving Awards на Дороти Чандлър павилион в Лос Анджелис. Не само на външен вид ами и участието и в тази функция, толкова достойно, която може да се разглежда само похвално. Носенето на дълга златна рокля на Jenny Packham, Майли Сайръс блестеше. Искате повече? Роклята е много секси и не е твърде разголена. Сайръс все още успява да даде някои намеци за рок-звезда с някои бижута.
Косата и грима на Майли Сайръс също бяха елегантни.Косата и бе вързана в шикозна опашка. Лицето и бе с искрящи очи в златно,а устните и бяха в розово. Тя беше ... Смея да кажа, почти неузнаваема. Гаджето и Лиъм Хемсуърт трябва да бъде горд от трансформацията на приятелката си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар