петък, 23 декември 2011 г.

Майли: "Никога не бих обидила фен"

Майли е била хваната във видео с груб фен в Коста Рика,но Майли сега твърди,че жената е агресор и не е била "фен" изобщо.
Майли Сайръс е имала обезпокоителна среща с фен по време на неотдавнашното си пътуване до Коста Рика с приятеля си Лиъм Хемсуърт.. Майли тъкмо си е тръгвала след даване на автографи и снимки, когато една жена иска да се снима с нея и Мали казва,че трябва да тръгва.Тогава тя изкрещява на Мали,че е "Идиот!" Майли се е обърнала и е казала, "Какво, по дяволите? Сериозно ли? "Въпреки това, Майли обясни в Туитър: "Опитвам се да не туитвам и просто да се насладя на празниците, но само да изчистя нещо, аз никога не бих обидила фен" туитна Майли на 21 декември. "Когато някой крещи нещо толкова грубо, което ме кара да изглеждам като идиот пред феновете си,с които аз съм повече от щастлива да се снимам.Не мога да толерирам този вид на грубост"
Майли казва, че хората, които са видели всичко, дори са се извинили за грубите думи на жената. "Всички които бяха там се извиниха за безцеремонното поведение на жената.", спорели Майли. "Тя очевидно не е фен. Желая на всички Весела Коледа!Обичам ви! "

Няма коментари:

Публикуване на коментар