сряда, 24 ноември 2010 г.

Стила на Майли през годините

  През септември 2008 г., преди радикална промяна на визията, Майли изглеждаше полу-хипи шик на разходка с майка си и приятели. Напълно различен вид от днес
  На честването на 16-тия си рожден ден тя го празнува с "Дисни", с героите на Дисни тя си направи няколко снимки. Нейната рокля е красива, до коленете,а това никога няма да излезе от мода.
  През 2009 г. по време на среща с приятеля си Ник Джонас! Тя бе в каубойски ботуши и дънки.
  В края на миналата година, Майли и Лейди Гага се срещат с кралица Елизабет Втора в Лондон! Момичето носеше рокля с голямо деколте, но това беше много модерно за кралица на Англия!
  В началото на 2010 г., звездата вече изглежда по-рок. В карирана риза и оръфани дънки и както забелязвате тя показва повече кожа от преди.
  На Grammy Awards 2010, Майли излезе с къса нарязана рокля, черна обувки на ток.Изглежда чудесно!
  На "Оскарите$ Майли бе избрала дълга рокля,вдигната коса, грим, бижута и всичко беше перфектно. Тя бе избрана за една от най-добре облечените на ноща!
  По време на обиколка и в Париж и Франция, където тя  записа филма ЛОЛ, Майли е била забелязана с рокенрол вид.

  Майли е била снимана наскоро по време на екскурзия в Ню Йорк. С кожено яке с леопардови ленти! Нейната коса е права, и на челото и има трето око (така пишеше :D) Аксесоар, който е използвал много често напоследък...

На EMA роклята е с по-висока оценка!Dolce & Gabbana, този модел е модерен и елегантен.С много пластове и с черна папийонка!Аксесоарите са също супер модерни и готини.
Ако го взимате КРЕДИТ

Няма коментари:

Публикуване на коментар