понеделник, 30 април 2012 г.

Кратко съобщение от звезди от LOL

Liza Azuelos, Hashley Hinshaw и Lina Esco наскоро са направили кратко интервю,където те изпращат съобщение към всички фенове по света – и бъдещи фенове – на LOL,който излиза на 4 май.

"Искам да ви кажа фенове или бъдещи фенове,че се нуждаем от вас,защото ще обикнете този филм.Мога да ви кажа,Вие ще обикнете този филм,защото е толкова свеж и Американки,и Майли и Деми са невероятни,и тези две момичета,те са просто невероятни във филма.Трябва да го гледате много през първата седмица и да подкрепите филма,за да може да се освободи във всички държави.
Мисля,че всички ще го заобичат.Аз определено мисля,че филма е за всички.Не е тъп тинейджърски филм.Има по нещо за всеки,но също е и филм,който ще ти стопли сърцето,мисля,че всички ще го харесат.
Това е вярно отражение на младото поколение и техните отношения с родителите и мисля,че трябва да подкрепим това.Защото не виждате много филми от този жанр,които показват младото поколение,нали знаете,това през което преминават и борбата с родителите им.
Кажете на приятелите си,кажете на родителите си,кажете на приятелите си да кажат на техните приятели да кажат на техните приятели."

Няма коментари:

Публикуване на коментар