вторник, 17 април 2012 г.

Фенове промотират ЛОЛ

По незнайни причини,новият филм на Майли - LOL няма промотиращи събития.Това означава,че феновете трябва да работят два пъти повече,за да промотират филма!Филмът има ограничено разпространение в САЩ ,което означава,че няма да бъде във всички театри – трябва да направим всичко възможно филмът да бъде освободен в световен мащаб!Феновете на Майли трябва да се съберат заедно и да разпросторанят лозунга на LOL на колкото се може повече хора– включително феновете на Деми Мур,Ашли Грийн и Дъглас Бут.
          » Стъпка 1Сподели видеото във Фейсбук или Туитър
Социалните интернет сайтове са най - лесният и най - добрият начин да разпространиш лозунга на нещо!Колкото повече хора туитват или споделят за филма, толкова повече хора ще го видят и ще знаят за него.Туитвайте или споделяйте трейлъра на ЛОЛ!
          » Стъпка 2 - Смени профилната си снимка,фона във Туитър или банера във Фейсбук
Друг начин да разпространиш филма чрез социалните мрежи е да промениш дизайна на профила си!Например иконата в Туитър, фона в Тутър или банера във Фейсбук са добри начини да разпространиш филма.Ето няколко икони,фонове и банери!
Фейсбук банери - Цъкни за по - голям размер


Туитър икони - Цъкни за по - голям размер

Туитър фонове - Цъкни за по - голям размер
 
          » Стъпка 3 - Свържете се с местното кино
Свържете се с театрите близо до вас и ги попитайте дали ще дават ЛОЛ ако не - помолете ги да го пуснат! Направете го в колкото се може повече театри!
          » Стърка 4 - Раздавайте листовки или плакати във вашия град
Друг начин да разпространиш филма е да кажеш на хората директно.Направи листовки и ги раздавай на по - оживени места в твоя град!Нека колкото се може повече хора да разберат за филма.Ако искате да си принтирате постер цъкнете ТУК!Ето и листовка,за да я видите цъкнете ТУК!
»Дати на излизане
САЩ - 4-ти май (определени театри)
Бразилия - 11-ти май
Германия - 31-ви май
Обединеното кралство - 1-ви юни
Швеция - 1-ви юни
Норвегия - 1-ви юни
Австрия - 1-ви юни
Полша - 15-ти юни
Белгия - 20-ти юни
Португалия - 21-ви юни
Испания - 22-ри юни
Холандия - 28-ми юни
Русия - 28-ми юни
Латвия - 29-ти юни
Колумбия - 13-ти юли
Мексико - 13-ти юли
Италия - 17-ти август
Франция - 12-ти септември
Аржентина - 13-ти септември
П.П. - Знам,че последните две стъпки няма да ги направите,но ако искате да помогнете филмът да се разпространи можете да направите първите две.Те не са трудни!Филмът е с наистина малък бюджет и няма да има премиера както останалите филми (говоря за снимки по червения килим)Нека и ние помогнем!

Няма коментари:

Публикуване на коментар