неделя, 2 януари 2011 г.

Най - важното за Майли през 2010г.

Това бе официално годината, в която Майли успя да оставите имиджа си на Хана Монтана.2010 година бе успешна за Майли:
Майли Сайръс разтърси червения килим на Grammy Awards. Роклята,която носеше Майли на Оскарите бе сред най - запомнящие се.Роклята е на стойност US $ 7,500. Вижте снимката на роклята:
 
В Much Music Video Awards Майли също беше невероятна.Освен,че беше водеща тя изпя един от най - големите си хитове Party in the USA със специалното участие на Джъстин Бийбър Вижте представлението на Майли:


  Ние не можем да забравим прекрасното изпълнение на When I Look At You в American Idol, Майли изненада феновете си като изпя невероятно тази страхотна песен.Вижте представянето и:


Това беше година, изпълнена с лоши отзиви, а също и положителен. Ние сега ще започне с видеого на "Cam't be tamed" изглежда, че някои критици не са били доволни, че Майли окончателно напуска образа на Хана Монтана , тъй като Майли е там само под една руса перука. Сайръс може да е загубила много от феновете, чиито родители не са одобрили новия и имидж,но какво значение има това?Майли отново е на върха и винаги ще е така.Тя продълава да има много фенове и винаги ще е така.Вижте видеото към песента:


1 коментар:

  1. АЗ харесвам Miley каквато и да е или каквото да прави защото всяка звезда е правила грешки или глупости но само Miley я даваха и затова вече никой не я харесва

    ОтговорИзтриване