неделя, 8 януари 2012 г.

Видеото на Майли на песента на Боб Дилън скоро ще бъде пуснато

Дългоочакваното видео на богинята на хитовете Майли на песента “You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go” (кавър на песен на Боб Дилън) ще бъде пуснат в края на януари,най - вероятно в седмицата на 23 януари по MTV.Ще може да гледате видеото онлайн на фейсбук страницата/уебсайта на Amnesty на деня на освобождението.
Не знам за вас,но аз съм много развълнувана.Имайте в предвид, това е една хипотетична дата.Така или иначе пускането му идва много скоро.2012,годината на Майли,вече започна.
Видеото е в стара изоставена къща. Той се фокусира най-вече на текста, на музика и пеенето на Майли. Няма сюжет.Голяма част от видеото е на снимки от къщата,някои хипита свирят на инструменти,и след това славното дуо,Майли и Johnzo West,стоят в хола на дома/звукозаписно студио и свирят на пиано и пеят.Няма обширен гардероб.Майли е с разпрани дънки с черно горнище на табуретка,на която седи през цялото видео.Ако ви е интересно какво носи Johnzo,тогава ще имате малки проблеми.Видеото е обикновено,но безупречно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар