петък, 27 януари 2012 г.

Снимките РД-то на Лиъм са глупави НЕ скандални

 Newsflash: Майли Сайръс е вече на 19 години.Тя вече не участва в Disney TV шоута и не пее в Disney World като Хана Монтана. През изминалата година тя ни показа,че обича да се забавлява,с малко мръсна уста от време на време и с пушенето на популярно,макар и незаконно вещество.Така че наистина не трябва да бъдете изненадани, че певицата беше снимана в провокативна поза с огромна торта на пенис, на рождения ден на Лиъм Хемсуърт миналия уикенд.
Да, четеш това правилно.Бившата Disney звезда + фалически десерт = отвратителен човек! О, да и тя също е "пиела алкохол и е купонясвала цяла нощ."Ехо..Здравей, капитан Очевидно.
*Гледам часовника си* Да, мисля, че е крайно време да го преодолееш.Това е станало очевидно и очевидно, че Майли не е като Тейлър Суифт и слава богу за това! (Някои казват,че някой ден Тейлър ще има сериозен Майкъл Джексън момента и се чудя защо, тя се облича като 5-годишна в накъдрени рокли.)
Факт е, дали ви харесва или не, ако Майли е нормална 19-годишена, тя вероятно ще прави същите тези неща или много по-зле в колежа. Всеки знае, че тази възраст е времето за екстремни партита и откачени снимки. Колко хора сега,навършили почти 30-годишна възраст все още имат Facebook снимки?
Повечето от нас са били там, направили това. Но, тъй като използвате това че тя е звезда хлапе и все още е известна, тя трябва да се проведе на по-висок стандарт?Пфф, моля ви. На 19, момичето просто иска да се забавлява. Не е голяма работа, въпреки че някой ден - може би, когато тя има собствени деца - тя може да иска да не е чак толкова щастлива, поне не и около пениса торта...

Няма коментари:

Публикуване на коментар