петък, 12 август 2011 г.

HollywoodLife сравнява Майли и Селена

Селена Гомес е на турне и в концертите си тя се облича малко по - разголено от преди. И както винаги сайт HollywoodLife сравнява Майли и Селена.Вижте:

Двете звезди бяха заедно в Дисни, но те поеха в много различни посоки в юношеските си години! Майли пое пътя на непокорна и чувствена тийнейджърка, докато Селена съхранява образа на нормален,малко секси тийнейджър.
Майли Сайръс е само на 18 и една година по-малко от 19 годишната Селена Гомез, но тя е непреклонна по въпроса, че тя не е дете! Тя е инвестирала толкова много време и пари, за да възстанови имиджа си на чувствена, което доведе до много продажби от страна на много от нейните по-млади фенове. Един от любимите начини на Майли да докаже на света, че тя е доста пораснала е носенето на супер малък сутиен. И когато казвам малък, искам да кажа М-А-Л-Ъ-К! Не само сутиените, но често тя носи много секси дрехи - което определено не е подходящо за някой, който дори не може да пие законно още.И Майли не спират дотук! Тя танцува на сцената имитирайки сексуални действия!
Селена Гомес, която наскоро започна първото си турне и се облича като типичен тийнейджър.Дрехите на Селена са много ярки,с блясък,с пайети и др. И дори когато тя си показва секси страната,като разголва корема си,тя не стига толкова далеч колкото Майли. В действителност, Селена представлява един типичен тийнейджър. Повечето тийнейджъри днес използват този вид облекло в живота си, да експериментират и да опитват нови неща, но не прекаляват. Не всички тийнейджъри са толкова хубави като Тейлър Суифт, която също е модел за подръжание и се нуждае от добра и здравословна околна среда,за да бъде модел, а това е точно каквато е Селена!
 П.П.- Е,това за Майли е пълна простотия.Това,че се вживява доста в песните си и се раздава докрай на публиката те означава,че имитира суксиални действия.Тя да не е като Селена,да стои на едно място и от време на време да се мърда от едната страна към другата.Нищо лично към всички фенове на Селена.Просто казвам истината!Сега на това турне на Слелена има малко раздвижване ама нищо повече.Тези обаче със сигурност не харесват Майли.Те изкараха Селена ангелчето,а Майли дявола.Това изобщо не е така!!! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар