понеделник, 1 август 2011 г.

За татуировките на Майли

Майли Сайръс прави своята първа татуировка - “Just Breathe” върху гръдния си кош - около декември 2009 г. на 17 годишна възраст.. Оттогава тя добави още седем! Някои от тях са големи, други малки и тя твърди, че всяка от тях си има дълбок смисъл. Певицата е говорила открито за някои татуси и гордо показа новата си в Twitter този уикенд.
Вижте:
Декември 2009 г. - първата татуировка на Майли “Just Breathe”, която се намира на гръдния и кош.Тя обясни, че тя е в знак на почит към приятелката и Ванеса, която е починала от кистозна фиброза през 2007 г. и двамата и дядовци, които са починали от рак.Тя казва: "Това ми напомня да не приемам нещата за даденост. Имам предвид дишането - това е нещо, което никой от тях не може да направи, най-основното нещо. И аз ги държа близо до сърцето си, защото това е мястото, където те винаги ще бъдат. "

Началото на 2010 г. - Следващата татуировка е "Love", която се намира от вътрешната страна на ухото и. Тя казва: Имам "любов" точно тук, за да блокира всички глупости, които говорят за мен ... Наистина не ме интересува.Чувам само подкрепата идваща от хората,които наистина ме обичат."

Септември 2010 г. и декември 2010 - следващите Едната татуировка е сърце на дясното и кутре.Другата е кръст от вътрешната страна на средния и пръст. Тя никога не говори за тези татуси в интервюта.
Февруари 2011 г. - Най-голямата татуировка за сега е направена в началото на 2011 г., тя е dream catcher от дясната и страна. Един приятел казва в интервю, че Майли си прави този татус с четири пера,които да представляват четирите и братя и сестри,и той да ги пази".

Май 2011 г., докато е на турне в Бразилия, Майли посети студио за татуировки, Фабио Сатори, който направи котва от външната страна на дясната и китка. Той заяви: "Майли каза на майка си, че тя иска нещо, което да е свързано с морето, нещо с което да се чувства винаги на сигурно място.Значението е, че трябва винаги да сте здраво стъпили на земята."
Юли 2011 г. - Майли показа новата си татуировка в Twitter този уикенд, малък знак за равенство от вътрешната страна на десния си безименен пръст .Тя пише: "Всяка любов е равна", като заглавие на картинката, което се отнася за подкрепата на брак от един и същи пол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар