вторник, 19 април 2011 г.

Celebuzz и HollywoodLife коментират снимката на Майли


Celebuzz  и HollywoodLife коментират снимката на Майли,която тя публикува наскоро в своя Twitter @ MileyCyrus.Вижте какво казват те:  
Celebuzz: 
Докато Майли иска да покаже косата си на снимката, която публикува на нейния Twitter в неделя вечер, повечето хора са насочили вниманието си към огромната татуировка, а не към косата и. В заглавието на снимката, която взех от мобилния си Майли каза: "Направена с плитки за първи път от шести клас! Обичам лятото:) ". Та има плитка там, но има и огромна татуировка на "Ловецът мечта", която се вижда много добре.Последният път, когато татуировка на Майли "видя бял свят" бе през февруари, когато тя напускаше Лос Анджелис, но е била видяна само заради папараците, но никога не е имало снимка с добър изглед. Татуировката на "Ловецът мечта" е пета татуировка на Майли.
HollywoodLife:

Ние сме щастливи, че Майли се върна към Twitter и сега споделя нейните лични снимки с нас, но не мите ли, че тя споделя малко прекалено разголена снимка? Майли Сайръс е готова за лятото! Тя сподели една снимка на която, показва сладката си прическа, татуировката си и голяма част от тялото си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар