вторник, 29 март 2011 г.

Стилът на Майли...

Както знаете, Майли е вдъхновение за много млади хора, когато става дума за мода.Така че в блога "UOL" само Лиа реши да коментира външния вид на Майли Сайръс, но с помощта на четирима мъже!Има 6 стилове и всяка с по 3 различни изледа. Вижте:
Рокер
Gravataí Merengu :
Още като дете хората казват колко прекрасно момиче ще стеш и др.Майли е убедителна в почти всеки уникален вид. Да,рокер е смешно за момиче на 18 с лице на 15 и половина.
Borbs:
 Ако не бяха тези художествени изображения, направени от известни фотографи, като се използва най-съвременна техника, вероятно само краката щях да харесвам.Невероятна е на лявата снимка, на средната снимка все едно излиза от боклука, и на последна с хубав "изкочил" сутиен. Харесват ми момичета в рок стил ...

Claudio Tarandach:
Това е любимият ми стил! Разбира се,че жените ще привлекат вниманието ми, ако са в рок стил. Този стил е малко луд и не знам защо ми харесва.
Pedro Mainardes:
Здравейте момичета! [...] Аз признавам, че знам малко за Майли, но знам, че младите момичета я обичам. Аз съм фен на сериала и следователно на Disney Channel. Ето защо, знам само Майли като Хана Монтана .Мисля, че момичетата са очарователни като чисто нови рокери! Майли, например, не е непременно красиво момиче,но нека си признаем обаче,че ботуши, панталони, чорапи,слънчеви очила и пуловери я прави невероятна!Този стил се облича от почти всички момичета, но внимавайте да не преувеличите.

  Хипи

Gravataí Merengue:
Какво е по-лошо от Майли Сайръс облечена като хипи? Само Майли Сайръс облечена хипи и правейки жеста "мир и любов." Но тя все още е млада и след време ще се смее на това,което е правила.
Borbs:
Тези ботуши, така ли? Вие момичета наистина ги използвате и най-вече го смятате за красиво? В първата снимка добре, но втората ... Тя прилича на Питър Пан с огромни крака и една рокля Но мисля, че това е "благодат" на Майли ... Тези луди съоръжения да ни накара да  искате да не се откъснете от тях (тя е на 18 вече, мога да го кажа ... А?). Най - сетне  стигаме до третата снимка и аз веднага мога да си я представя в епизод на Скуби-Ду.

Claudio Tarandach :
В първо и второ изображения мисля,че Добре Мразя хипи, особено тази, цветиста рокля все едно си е сложила покривката от кухнята, куп колиета,провлачени сандали и това ужасно кафяво от времето на Иисус Христос. Имам против това и просто не ми харесва.

Pedro Mainardes :
Този стил не е много хубав!Първите две снимки добре, обаче третата е ужасна.Единственото нещо, което ще промени първите две са тези кожени ботуши и ресни. Знам, че са в областта на модата и такива. Но не мисля, че я прави женствена и очарователна. [...]Нещо интересно да се отбележи е, че тя многократно използва едно и също колие в три различни външни вида и все пак напълно променя външения вид. Това е готино!

Кънтри
Gravataí Merengue :
Аз може и да греша, но не виждам много "кънтри" в това - с изключение на обувките. В САЩ, доколкото ми е известно има дори и момичета, които слагат шапки [...] Майли е едно малко момиче,което е взело обувките на майка си.

Borbs :
Добре, аз не виждам голяма разлика,от "кънтри" и "хипи". Изключение са ботушите, които сега са по-големи. За първата снимка, все още са цветни. И на втората са цветни...  Тя не е ли стереотип на гадна сервитьорка, готова да "излезе"? Харесва ми! На последната снимка, мисля, че е хубава.

Claudio Tarandach :
  Харесва ми много красивите ботуши и шортите или панталоните.

Pedro Mainardes :
Мисля, че всички знаят, че съм от Куритиба и този стил тук е много успешен. Но тук не виждам много кънтри.Аз не съм фен на кънтри, когато не сме във фермата, но Майли изглежда наистина страхотно! Единственото нещо, което страната са ботуши, които са наистина страхотно! Бъдете внимателни с ботуши и къси панталони.

BASIC

Gravataí Merengue :
Това е малко по-добър вариант. Никкави глупави рокерски неща,нито обувки на майка и [...] Това е страхотно. Това е най-доброто, което г-ца Сайръс може да облече.

Borbs :
Ще вървят ръка за ръка в търговския център, докато се целуват на опашка в "Макдоналдс". (нещо от тоя рад :Д)

Claudio Tarandach :
Тя има много дабър стил,а на някои места просто обира точките.
Pedro Mainardes :
Това е всичко от което се нуждаем. С един прост коментар: Това е всичко, което ни трябва в живота! [...] Перфектна в почти всички ситуации от ежедневието..Майли знае, че е хубава, тъй като това е стилът, който отговаря на нейната възраст, не е ли така?.

Официално къса

Gravataí Merengue :
От лявата тя е секси и с правилния грим, това е още по вълнуващо. Но на средната снимка не изглежда добре.Все едно е бедно момиче без знания.На дясната снимка изглежда голяма.
Borbs :
Изглежда много добре.
Claudio Tarandach : 
Тези рокли са обикновено много добре седящи на женското тяло ...

Pedro Mainardes :
Тези три рокли на Майли са невероятни.Всеки стил се комбинира с момиче! [...] [...]

Официално дълга

Gravataí Merengue :
(не разбрах почти нищо освен ,че не му кахесва много,много)

Borbs :
Аз ще обобщи в три реакции:
Снимка 1: "О, колко красива е Майли ... тигрова рокля?"
Снимка 2: "Ъ-ъ ... Здравейте"
Снимка 3: "Каква красива, Майли. Чувствам се добре? Тя има лице ... "
Claudio Tarandach : :
Много хубаво, но я използва само за съответните случаи.
Pedro Mainardes :
Това, което винаги съм казвал е, че ние трябва да бъдем себе си, независимо от всяко правило. Майли не е "жена". Това е едно момиче!Бъдете винаги себе си, винаги красиви и да бъдем щастливи!
КРЕДИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар