петък, 24 декември 2010 г.

Майли Сайръс се изложила отново

Майли Сайръс се изложила отново


Майли Сайръс се била изложила отново в нощен клуб казва източник.

Според информация дадена от сервитьора, тя била танцувала като луда и е употребила огромно количество алкохол. Нейните "приятели" й се присмивали и я снимали с модерните си телефони, които всъщност са били подаръци от самата Майли. Дали слухът е истински, не е напълно ясно, но пиянските истории на Майли не се случват за първи път. Преди няколко дни младата красавица бе хваната с камера от нейн "приятел", които веднага пуснал клипче,  в което Майли пуши наркотично вещество от наргиле.

Както се казва: с такива приятели врагове не ти трябват. Това не оневинява Майли разбира се. Нейните изцепки и пиянски глупости би трябвало да бъдат прекратени, но може ли някой лесно да я спре?! Първо, тя нарушава американския закон за употребата на алкохол и второ би трябвало да е модел за поддражание за младите нейни фенки и фенове, а не да се държи по този начин. Вина има и заведението, което е позволило на младата певица да си закупи алкохол.

"Майли трябва да влезе в правия път, защото цялото й семейство се срамува от нея" - казал нейн близък, който се опитва от доста време да й помогне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар