вторник, 28 декември 2010 г.

Видео с напушената Майли Сайръс хит в интернет

Видео с напушената Майли Сайръс хит в интернет




Триминутно клипче, в което се вижда как тийн идолката Майли Сайръс здраво се напушва, е тотален хит в интернет. Видеото започва с това как момче запалва бонг (б.а. - устройство за пушене на трева) и го подава на Майли Сайръс, като я съветва да вдиша всичко, след което да легне на земята.
Няколко секунди по-късно се чува как изпълнителката казва: „Започвам да се чувствам странно“, след което се надига и виждайки преминаващ човек, пита: „Това да не е двойник на ши*ания Лиам (б.а. - бившето й гадже)? Това той ли е? Леле, колко прилича на него!“, след което се залива от смях, докато говори глупости. Накрая се чува как момичето, което е снимало видеото, казва: „Ще се видиш в чудо, когато това излезе навсякъде“.
Бащата на Майли Сайръс - Били Рей призна, че е останал потресен и ужасно разочарован, когато изгледал клипа. Таткото на певицата случайно попаднал на видеото в интернет.
„Съжалявам, хора. Нямах си и идея. Много съм тъжен, напоследък нещата излизат извън моя контрол“, бил официалният коментар на Били Рей на страницата му в Twitter. Видеото е заснето на място близо до дома на Майли в Лос Анджелис, Калифорния, на 28 ноември – само пет дни, след като тя навърши 18.
Експерти по упойващите вещества обаче твърдят, че бонгът не е бил пълен с марихуана, а със салвия – билка със силно халюциногенно действие. Растението се продава законно в Калифорния и в няколко други щати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар