петък, 29 октомври 2010 г.

Още за татуировката-бухал на Майли


Снимката от е една фенка,Мелиса:

''Майли има КЕНА(FAUX HENNA) татуировка-бухал,но обмисля да и е следващата истинска!Моята приятелка се е запознала с нея в магазин за костюми на Холивуд булевард и я е питала за нея.Майли отговорила,че е КЕНА ,за сега..''



Явно по някой астрономически календар Майли е животното бухал.Ето малко инфо:

Бухал:23 ноември-21 декември - променлив като вятъра,бухалът е труден да се притисне.Топъл,естествен,с безгрижен характер,той е приятел на света.
Тези,които са под този зодиакален знак,живеят за всеки момент.Техният приключенски дух ги отвежда далеч в пътуванията им.Бухалите се отличават в почти всичко,което правят и са най-добри,когато обучават или създават изкуство.
Добри черти:
Когато бухалът е в компания,той винаги е най-добрият приятел на всеки.Те слушат внимателно мислите и идеите на събеседника си и добавят своя ентусиазъм към темата.
Лоши черти:
Когато са в негативно настроена среда бухалите атакуват и могат да прибегнат към подъл и жесток начин на поведение.Могат да станат егоисти.
Ето ви нещо интересно и различно за Майли и нейната нова ''мания'' , ако можем да я наречем така.Отне ми доста време да го преведа,затова ако взимате-КРЕДИТ моля! Благодаря! (:

Няма коментари:

Публикуване на коментар