петък, 31 август 2012 г.

Албума на Майли ще се осъществи през 2013;нов фотограф и нови тайни проекти

По - рано днес,ви съобщихме за новия фотограф на Майли, Sean Michael Triana.Той казва,че прическата на Майли е причината,поради която иска да работи с нея и ще и помогне да “изгради новия си имидж” с неговите фотографии.

Новият албум на Майли ще излезе през 2013!Той ще снима и обложката на албума.Той казва: “Албума не е готов все още,така че те искат да чия целия албум,за да може снимките,които ще снимаме да са със същите чувства като музиката.”

Освен обложката на албума,той казва,че ще снима и някои предстоящи готини тайни проекти – както и заснемане на снимки за новия сайт на Майли през октомври

Феновете първи разбраха за това,когато той публикува няколко поста в социалните мрежи.

"Официално е..Имам първата си среща с Майли Сайръс в понеделник!Помагам и да изгради новия си имидж с моите фотографии.Чувствам се сякаш сънувам."

"Току-що ме наеха за новия фотограф на Майли,ще снимам фотосесия за новия албум и други тайни проектни.хахаха..wow. ако някога сте подкрепяли моята фотография…благодаря ви!обичам ви! чао.Чувствам се сякаш сънувам."

Развълнувана съм да видя новата фотосесия на Майли,особено с новата и прическа!Тази нова Майли 2.0 ера ще бъде невероятна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар