вторник, 28 юни 2011 г.

Хитът " Парти в U.S.A. " !



Хитът на Майли от 2009 - " Парти в USA " е достъпен в " itunes " само за 0,69 долара .По този повод , реших да напиша специален статия за него. Това е историята на песента :
Песента е била написана от Dr. Luke, Claude Kelly, и Jessie J , продуцирана е от
Dr. Luke. Хитът беше пуснат на 11 Август 2009 година , записан е в "
Hollywood Records "
и е част от вторият студиен албум на Сайръс " The Time of Our Lives " . Всъщност песента не е била предназначена за Майли в началото. След това тя купува песента и текста е бил неписан за нея .
Стилът на песента е R&B и Pop . В текста се споменава за произхода на Майли , че тя е от Нашвил ( Тениси ), а след това зареди кариерата си се премества в Холивуд ( Калифорния ) .
В USA песента заема 2 - ро място в " Billboard Hot 100 ". Да не забравяме ,че класацията на " Billboard " е най - престижната ! Също така , хитът е на 6 - то място по най - продавани сингали за цялата 2009 година !Клипът към песента е гледан 230,000,000 пъти в " YouTube " .Песента става и една от най - продаваните песни в USA и най - продаваната песен на " Hollywood Records ". От пускането на песента на пазара до сега , общо от песента са продадени 4.5 милиона копия .
Мюзик видеото на " Парти в U.S.A. " е снимано от Chris Applebaum, който е бил познат на родителите на Майли от 1978. Сайръс печели престижната награда на " MuchMusic Video Award " за " Best International Artist Video " пред 2010 година. Майли изпълни песента на живо в турнетата си " Wonder World Tour " ( 2009 ) , " Gypsy Heart Tour " ( 2011 ) също така и на няколко шоута за връчване на награди .
Песента е изпълнен от много известни изпълнители. Също така , след смърта на Осама Бен Ладен на 02 , 2011 , песента се пееше из U.S.A. .
Майли отново свърши прекрасна работа .
ТУК можете да си припомните мюзик видеото на " Парти в U.S.A. " !

2 коментара: