неделя, 31 юли 2011 г.

ПРОЕКТА!!!

Понеже виждам,че много  хора са гласували,че няма да участва или,че се колебаят и аз мисля,че това се дължи на многото изисквания :D реших да не ви задължавам да отговаряте на въпросите...Всичко си остава същото,но няма да е задължително да отговаряте на всички въпроси.Може да си изберете само 1 или 2 въпроса и на тях да отговорите.Можете да си направите снимка с постер или видео,в което танцувате.Може да направите видео,в което честитите рождения ден на Майли или просто видео с любимите ви снимки на Майли.Не забравайте да напишете име и фамилия хохо Криси :)
.....................................................................................................................................................
Реших да направя нов проект.Другите админи не знаят ама като не влизат в скайп не мога да ги намеря.Е,сега и те ще научат! ;) Та проекта е по случай рождения ден на Майли.Сега ще кажете,че има много време и е така,но го обявявам от сега,за да може да се включат повече хора.До 23 ноември има  5 месеца,в които вие ще мислите и там де да ви знам какво ще правите :D Знам,че искам да съберем поне 20 - 25 човека.Да,сега ще кажете много са!Ами според мен е възможно.На ден сайта е посещаван от поне 150 човека.Ако всеки от тях лятото отдели 1 час да направи това за Майли ще е МНОГО хубаво!Ако наистита я обичате го направете!!! :) След като ги събера ще ги пратя на Майли!Е,сега да ви кажа за какво става въпрос ;)
Става въпрос за видео (за тези които могат) или текст (за тези които не могат).В него (текста или видеото) ще отговорите на няколко въпроса:
1. Защо обичате Майли Сайръс?
2. Коя е любимата ти песен на Майли? Защо?
3. Какво ви харесва най-много в Майли?
4. Смятате ли, че Майли влияе добре на децата?Защо?
5. Ако имахте възможността да се срещнете с Майли, какво ще и кажете?
6. Какво очаквате от Майли в бъдеще?
7. Според вас Майли се е променила за добро или за лошо?

Това е вашият шанс! Тук можете да кажете каквото искате на Майли!Бъдете искрени и отворете сърцето си!
За да стане вашия текст или видео по - хубаво и за да зарадвате Майли още повече 
- Можете да се снимате докато играете на нейна песен.
- Да си направите снимки с разни постери,на които да пише нещо от рода на "Обичаме те Майли" , "Майли завинаги", "Честит рожден ден" или нещо такова.
Независимо дали правите текст или видео то трябва да съдържа вашите имена. (име и фамилия) отговорите на въпросите и ако сте решили да направите нещо от допълнителните неща.
За предпочитане е текста или видеото да са на английски,но ако не можете го напишете на български.Вашите клипове или текстове можете да изпращате на ел. пощата ни - mileycyrusfen1@abv.bg.Срокът за пращане е 17 ноември!!!
Възможни въпроси:
1.Трябва ли да отговаряме на всички въпроси? - Ами...НЕ!!!
2.Задължително ли е да направим постери или видео,на което танцуваме? - Не!Но ще бъде по интересно и забавно,и хубаво!
Ако имате някакви въпроси пишете по скайп - Himena971, по ел. поща - mileycyrusfen1@abv.bg или в чат кутията.
ВНИМАНИЕ! Прочетете всичко внимателно!
 ....................................................................................................................................................

Няма коментари:

Публикуване на коментар