вторник, 28 февруари 2012 г.

Мнения за стила на Майли

 Различни сайтове коментираха едно от най - големите събитие в Холивуд - наградите Оскар. Според критиците, Майли и Кейти Пери са привлекли най-много внимание по време на партитата и са сред най-добре облечените знаменитости. Ето някои мнения:
DailyMail: Майли изглеждаше красива до приятеля си, Лиъм Хемсуърт. Кейти Пери и Майли Сайръс привлякоха голямо внимание на партито в Лос Анджелис. Майли се открояваше в сребърна рокля,с която тя е променила своя стил.
HollywoodLife: Майли Сайръс бе с огнено червено червило на партито на наградите "Оскар" и Партито на Елтън Джон. За да сте сигурни, че Майли все още скрита в собствения си стил, тя бе с ноктите,боядисани в ярко син цвят! Хареса ли ви косата и грима? Изглежда, че Майли е малко като Мерилин Монро, която се разпространява като горски пожар из Холивуд.
TodayEntertainment: Майли Сайръс изглеждаше зряла в сребърната рокля с дълги ръкави дизайн на Роберто Кавали на патито на Елтън Джон.
Sugarscape: Майли Сайръс също показа своята зряла част,обличайки се с дълга рокля с подробни флорални ивици.С ретро вълни  на косата и ярко червено червило.Сериозно,искате ли да откраднете една рокля и прическа на Майли или Кейти. Но коя рокля предпочитате?
GossipCenter:Изпълнителката на "партия в САЩ" изглеждаше перфектно на снимките на патито  в Западен Холивуд, Бевърли Хилс. Мис Сайръс носеше рокля на Роберто Кавали в съчетание с Jimmy Choo токчета и чанта на Judith Leiber, докато Лиъм носеше класически черен костюм.
HuffingtoonPost: Можем ли да кажа, че Майли Сайръс никога не е изглеждал по-очарователено? Актрисата, придружена от приятеля си Лиам Хемсуърт се появи на концерт Оскар парти на Елтън Джон и тя е тази двойка,която върнува най - много. Неделя вечер е пълно с хора на червения килим, но ние вярваме, че Сайръс и Хемсуърт са сред най-добре облечени и най-обсъждана двойка на събитията.
GatherCelebs: Майли Сайръс никога не е изглеждало толкова бляскаво както на патито на Елтън Джон в Западен Холивуд в неделя. Според Hollywood Life, Майли показа на света, че е способна на повече от къси панталонки.Всеки я гледаше като млада и стилна дама, носеща червено червило, което направи появата на иконата в култ. Нейната коса и грим всъщност прилича на младата Мерилин Монро. Този вид сега става все по-популярни, благодарение на ролята на Мишел Уилямс в "Моята седмица с Мерилин."

Vanity Fair Oscar Party - вътре

/натиснете снимката/


понеделник, 27 февруари 2012 г.

Видео:От патито на Елтън Джон

Нови туитър снимки

 /натиснете снимката/

Ноща на Оскарите 2012


26.02 - 20th Annual Elton John AIDS Foundation Party - Arrivals 
 
26.02 - 20th Annual Elton John AIDS Foundation Party - Inside 
 
26.02 - Vanity Fair Oscar Party - Arrivals
 

неделя, 26 февруари 2012 г.

събота, 25 февруари 2012 г.

Майли и Лиъм напускат партито на Уилям Морис

/натиснете снимката/

Майли говори за ролята си в ЛОЛ

Преди време излезе видео,в кое Майли говори за ролята си в Лол.Ето какво казва тя:
"Между мен и Лола има някои прилики, но и разлики. Всъщност, аз винаги съм била малко срамежлива, когато отида на нови места. Но във филма LOL трябваше да премахна срамежливостта.Бях станала малко нервна от това, защото това е характера на Лола. Тя се променя. Тя расте и филмът показва, каква чудесна жена ще стане. Аз също преминах през такава промяна - преди 2 години бях на 16.Същото важи и за Лола. Сега съм на 18 и се чувствам съвсем различно.Всички се променяме. Обичам как филмът показва промените. Лола е на 16 години и можем да видим как тя се превръща в една жена, тя и майка и. Също така, там е и баба и, тя ни показва как Лола ще изглежда на нейната възраст. Така че ние имаме три поколения. Мисля, че това е фантастично."
"Връзката между Лола и Ан е подобна на моята с мама. Аз съм много близка с майка ми. Много, много близки, но това не означава, че ние се обичаме като луди, защото се борим ужасно. По-голямата част от времето във филма Лола и Ан говорят една с друга, без мисъл. Това е важно послание за публиката - дъщерята е същата като майката, мислят еднакво. Нашите майки не са идеални. Когато една майка мисли за определени неща да говори с дъщеря си,тя иска да знае мнението и по въпроса, да разбере какво чувства. И тогава дъщерята научава какво мисли майка и. Това е типично за отношенията между майки и дъщери."
"Надявам се,хората да разберат, че съм израснала. Не избирам роли заради феновете. Изберм тези, които ми отговарят, които са зрели.(...)Твърде много хора ме виждат през призмата на Хана Монтана,а Ашли Грийн от "Здрач", така че аз се радвам, че заедно ще се появим в този филм. Хората ще ни видят в съвсем различни сцени. Във филма, Ашли е популярно момиче, страшна  кучка. Радвам се, че се съгласих за тази роля. Знаете ли, това вече няма,нищо общо със "Здрач". Лично аз не съм го гледала, така че не съм я виждала в действие.Във филма, аз работя с големи актьори. Любопитна съм за по-далечното бъдеще."
"Искам да благодаря на Деми, защото без нея аз нямаше да съм тук. Чух, че Деми не е искала да играе в този филм, без мен. Тя каза, че иска да работи с мен и да бъде част от живота ми. Без нейното участие нямаше да седя тук и да говорят за себе си и да познавам такива прекрасни хора. Така че,благодаря ти Деми за това, че участвам в това производство.Така,че благодаря ти Деми"
П.П. - Съжалявам ако не е много точно,но се постарах :)

Нов стил от ЛОЛ

 /натиснете снимката/
Излезе нов стил от “LOL. Тази седмица Lionsgate потвърди,че “LOL” ще излезе на 4 май в някои театри!

Майли напуска пилатес клас в Лос Анджелис /24.02.12/

 /натиснете снимката/
 Вчера (24 февруари), Майли е видяна да напуска пилатес клас в Лос Анджелис.Тя изглежда прекрасно както винаги.

На обяд с Лиъм и приятел /24.02.12/

 /натиснете снимката/
 Рано вчера сутринта,Майли е излязла на обяд с гаджето си Лиъм и приятел при Patty’s в Студио Сити.

Майли напуска Romance Nail Spa в Студио Сити /23.02.12/

 /натиснете снимката/
Носеща изрязана жилетка и дълга пола,Майли Сайръс напусна Romance Nail Spa в Студио Сити на 23 февруари.

петък, 24 февруари 2012 г.

Навън в Лос Анджелис /23.02.12/

/натиснете снимката/

сряда, 22 февруари 2012 г.

Нов стил от ЛОЛ

 /натиснете снимката/

В рестурант Stanley в Шърман Оукс /21.02.12/

/натиснете снимката/

понеделник, 20 февруари 2012 г.

Навънка с Лиъм в Студио Сити | 18.02

 /натиснете снимката/

Майли потвърждава,че ще присъства на премиерата на The Hunger Games

Майли наскоро потвърди в нейния Twitter,че ще присъства на премиерата на The Hunger Games в Лос Анджелис!След като фен написа,че тя може да присъства,Майли отвърна:
Разбира се,че аз ще бъда там за голямата вечер :) Не мога да чакам!
Приятеля на Майли Liam Hemsworth е участвал във филма като Гейл.Не мога да чакам да ги видя заедно на червения килим!Премиерата ще бъде на 12 март в Nokia Theater в Лос Анджелис.

Майли звезда в нов трилър филм “Not Afraid”?

Майли може да участва в нов филм в Аделаида,Австралия.Страницата на Майли в уикипедия беше обновена вчера,казвайки,че тя ще участва в нов трилър филм.Филма се нарича Not Afraid и тя ще играе ролята на Кати (Кейти) Харисън!
Запомнете,че това е само слух за сега.Дано е вярно,защото ще бъде много интересно да видим Майли в нова светлина?

Деми Ловато за Майли

 Дисни звездата Деми Ловато наскоро даде интервю за You Magazine Ireland. В интервюто,където тя говори за хранителното си натравяне,тя спомена подкрепата на приятелите си,включително и Майли:
Можех да се моля и аз имах страхотна подкрепа около себе си.”Тази подкрепа идва от нейното семейство и от приятели включително Ким Кардашиян,Селена Гомез и Майли Сайръс,които са поддържали връзка с нея докато е била в клиниката. “Те ми се обаждаха и ме проверяваха,никога няма да забравя това.Сега те се уверяват,че правя добро.От всички хора на света те са трите най - близки до мен.”

Майли има нова тату

 /натиснете снимката/
Нова снимка и ново тату излязоха в интернет,Майли има нова татуировка на лявата си ръка,който казва “Love Never Dies.” (любовта никога не умира)

неделя, 19 февруари 2012 г.

Ново видео от заснемането на ЛОЛ

събота, 18 февруари 2012 г.

Фотосесия на Лайла,Флойд и Зиги

/натиснете снимката/

Нови стилове от LOL

 /натиснете снимката/

петък, 17 февруари 2012 г.

Нови туитър снимки

 /натиснете снимката/

Изпълението на Майли в Jimmy Kimmel Live | 15.02

Ето както обещах снимките и изпълнението. Майли е просто прекрасна!!
 /натиснете снимката/

Ето прекрасното изпълнение на Майли:


Ето и едно клипче зад кулисите:

Напуска Калифорнийската пицария в Студио сити | 16.02

 /натиснете снимката/

Напуска студиото на Jimmy Kimmel в холивуд | 15.02

Майли беше гост в шоуто на и там пя наживо. След малко ще кача снимките.
 /натиснете снимката/

сряда, 15 февруари 2012 г.

Ross Lynch обича Майли

Ross Lynch, новата звезда на Дисни от сериала “Austin & Ally”, споделя пред списание Capricho, че обича Майли и Селена - двете бивши звезди на Дисни. Той казва:
"Обичам Майли и Селена, но не ги познавам лично. Веднъж видях Селена отдалеч."

Нова туитър снимка

/натиснете снимката/

Нови сканове от БРАВО

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

вторник, 14 февруари 2012 г.

Бащата на Майли говори за нея на Грамите

Нови туитъар снимки

/натиснете снимката/

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Майли на пазара на земеделските производители | 12.02

 /натиснете снимката/

неделя, 12 февруари 2012 г.

Гледайте Grammy 2012 онлайн

Тази вечер ще се проведат Grammy 2012 и Майли ще присъства на тях.Може да гледате онлайн наградите от ТУК и ТУК

Нови туитър снимки

 /натиснете снимката/
Майли има нова прическа:
"Имам нова прическа!Харесва ли ви?!Всички казват,че е толкова къса!Отрязах само около един инч и половина тази вечербщо около 5 инча!!Харесва ми! Толкова свободна!"

Майли не беше на пре-Грами партито

Въпреки многобройните съобщения,че Майли ще бъде на пре - Грами партито, тя се отказа в последния момент. Това е поради внезапната смърт на музикалната икона Уитни Хюстън. Момичето е потънало в траур заедно с приятелката си Кели Озбърн, която написа следното в туитър:
"Аз няма да отида на пре - Грами партито, защото аз не мисля, че е уместно! Ще се видим всички утре на #eredcarpet!"
На което Майли отвърна:
"Аз също. Аз обичам Уитни.Аз няма да пусна телевизора си, просто ще си стоят вкъщи и ще слушам нейните записи."
На това Кели постави нов пост, като по този начин потвърди присъствието на Майли на Грамите:
"За съжаление, аз трябваше да се оттегля. Радвам се, че и ти изпитваш същото като мен! Ще се видим утре ... обичам те!"
П.П. - Искрени съболезнования на всички близки на Уитни.Много тъжно.Беше такъв талант :(

събота, 11 февруари 2012 г.

Две нови теми тенденций свързани с Майли в туитър

Вчера, 10 Февруари, Бразилските и португалските фенове на Майли се събраха и направиха темата “Brazil&PortugalWantMileyBack” /Бразилия и Португалия искат Майли обратно/ тема тенденция в туитър. тя се двигна и се изкачи на 4 място в света. Вижте:
Майли щом видя това не пропусна да го коментира в туитър и написа:
"Това ме прави щастива!! "

Днес, 11 Февруари фенове по цял свят се събраха и направиха темата “Miley Is Naturally Beautiful” /Майли е естествено красива/ тема тенденция по цял свят в туитър и то на 4 място отново. Вижте: