понеделник, 28 февруари 2011 г.

Ново видео на Майли

Детски спомени..........

Открих още няколко детски снимки на поп принцесата!

останалите снимки ТУК.

Майли не е била на Оскарите

Според Twitter @ MileyInformer, Майли наистина не е била на Оскорите

mileyinformer mileyinformer

  Майли няма да е на "Оскар": (
преди 24 минути 

Вече е потвърдено,че Майли не е била на наградите Оскар.Много жалко,но пък да не се очайваме,защото тя лети за Ню Йорк и на 5 март ще бъде в Saturday Night Live.Щом от сега репетира значи да се готвим за невероятно шоу :)

Майли лети за Ню Йорк

Майли е била забелязана в Лос Анджелис на летището.Според Twitter @ WeLoveMiley тя лети към Ню Йорк за репетициите на Saturday Night Live, който ще бъде излъчен на 5 март.

WeLoveMiley 

Майли току-що беше видяна в Лос Анджелис. Тя лети до Ню Йорк, за да репетира за SNL. Благодаря @ MileyObsessed_
Преди 10 минути

Какво казаха по БТВ новините за Майли (оскарите)?

Нищо !!!! Говориха само за номинациите.


Майли не е отишла на ОСКАРИТЕ!?


Моля!? Та това звучи толкова налудничево! Как така да не отиде?! Аз не мога да разбера какво става! Нищо не се случва! Нищо! Абсолютно нищо за мис Сайръс! Докога така? Не знам...

Гледайте в 12:00 часа по btv новините за оскарите! Може и да чуем нещо за Майли! (въпреки че аз дълбоко се съмнявам в това!) Аз ще го гледам и ще ви съобщя! Следя всички сайтове! Ще направя всичко по силите си да разбера какво става с Майли! В 21:00 часа (тази вечер) по БНТ ще дават Оскрарите! Колкото мога - щи ги гледам и ще публикувам!


Извинете за неприятностите!

Оскари - няма и следа от Майли Сайръс!

Абсолютно съм сигурна, че ще бъдете разочаровани! Не мога НИЩО да намеря за Майли и оскарите 2011! Има един сайт за номинираните, ето го тук .
Но в него няма нищо за поп принцесата! Нито има нещо за нея на червения килим, нито в снимките! Не знам какво ще правя! Цял ден ще следя фен сайтове и информационни блогове за оскарите! Ако намеря и най-малката подробност-веднага я публикувам!

Искрено съжалявам! Но каквото зависи от мен - ще го направя!

неделя, 27 февруари 2011 г.

Открита снимка в архива на Майли

Тук Майли е на 5! Много е сладичка!

Tanz Watson говори за снимките на ЛОЛ

Tanz Watson - актьор, който играе един от приятелите на  Майли във филма "LOL", даде интервю,в което  говори много за снимките на филм и за Майли. Вижте интервюто /с превод/:

Как беше работата с Деми Мур, Майли Сайръс, Ашли Грийн и останалата част от актьорите?
Това е все едно да изживееш мечтата си, но в реалния живот. Три от най-големите актриси на света са там. Те също са едни от най-готините и забавни момичета, който някога съм срещал. Сбодих се с нови три приялки и не мога да бъда по - щастлив.
  
Кои са актьорите или актрисите който те вдъхновяват?
Аз се вдъхновявам и мотивирани от няколко. Уил Смит е моят любим актьор и аз искам да имам кариера като неговата.  Майли също ме вдъхновява. Тя беше на 17, когато се запознах с нея.Тя наистина работи прекрасно и го прави професиотално. За 18 годишно момиче, Майли е невероятна!

Както беше да отидеш в Париж, за да снимаш LOL?
Да отидиеш в Париж е най-хубавото нещо от живота. Имах чудесната възможност да снимам важна роля, с прекрасни хора в Париж. Моята усмивка неслизаже от мен, докато бях там. Париж е град, който аз не само обичм, но определено искам да живея там. Прекрасни хора крещахме там. Спомням си, когато фенове ни чакаха пред хотела в Париж. Майли и Ашли бяха много доволни.

Нови снимки от Хаити

Излязоха нови снимки на Майли от Хаити.Другите ТУК

Нови снимки от заснемането на We Are The World

Излязоха нови снимки от заснемането на песента за Хаити “We Are The World”.Ето ТУК всички снимки излезли досега.
Ако не помните коя е тази песен ето да си я припомните.Песента е невероятна:

Намерена снимка в архива на един руски фен сайт


Как са реагирали някои от децата в Хаити като са видяли Майли?

Децата на Хаити не знаят,че Майли е много известна.


Едно от децата там е имало раница на Хана Монтана. След като е разбрало, че до него седи самата актриса, участваща с главна роля в сериала, се е разпищяло от радост. В този момент още много деца са решили да поискат автограф от мис Сайръс. Те там нямат DISNEY CHANNEL, затова Майли за тях е просто едно нормално момиче, което им помогна да се отъват от редица неприятности.

П.П. тази картинка е на раница, но това не означава, че точно тази раница е била на въпросното дете!

3 нови обновявания в туитъра на Ноа


събота, 26 февруари 2011 г.

Петте най - готини гаджета на Майли

Официалният сайт на списание Capricho е написала статия с петте най - готини гаджета които Майли е имала.Сред тях са Nick Jonas, Justin Gaston, Lucas Till, Liam Hemsworth и Josh Bowman.
Вижте:
Майли има вкус за момчетата.Като започнем с Ник Джонас и да свършим с Джош Боуман.

Снимките за списание Marie Claire в HQ

Снимките,които са излезли до сега от фотосесията на Майлс за списание Marie Claire ги дзобавих в HQ.Толкова са красиви!!!Ето ТУК

Ноа със скоби?

Има слухове, че най-малката в семейство Сайръс, Ноа, има скоби на зъбите. Съвсем нормално е едно дете на нейната възраст да има скоби. Но дали това е истина? В туитъра й (partyyandnoiee) пише, че се е събудила в 6 часа с болки. Аз лично имах скоби и много добре знам колко е болезнено. Ако наистина Ноа има скоби, дано да не я болят зъбите!



Също така открих една лична нейна снимка, която документира до някаква степен съществуването на скобите й! Та, ето я и снимката:

ОСКАРИ 2011 !


Оскарите-около 2 часа сутринта в понеделник!
За съжаление аз лично няма как да ги гледам, но предполагам, че като се събудим, във всички фен сайтове ще плъзнат снимки на Майли! Нямам търпение да видя с каква рокля ще бъде! А може би се питате: Но Майли нали сега е в Хаити? Ще успее ли да посети наградите?
Отговор: Нямам никаква представа! Но съм 99,99 % сигурна, че мис Сайръс ще посети ОСКАРИТЕ!

Нова публикация в туитъра на Ноа



Комуникация


Открих някакъв скайп и туитър, които може би са на Ноа. Ще следя туитъра всеки ден и ще публикувам.Ето ги и тях:

skype: miley.c.and.noah.c.

twitter: partyyandnoiee


Надявам се да са истински! Съжалявам, ако не са!

Нова снимка на Майли от Хаити

Семейството на Майли Сайръс има нужда от психиатър

Психиатър казал на Били Рей Сайръс, че семейството му има нужда от по-чести срещи с него и да спрат да споделят всичките си проблеми с медиите.

Д-р Фран Уолфиш е авторка на книга учител на име "Самоосъзналият се родител" и е световно призната. Тя обяснила на Били Рей, че голяма част от проблемите на семейството му и дъщеря му Майли се дължат на това, че прекалено много споделят с медиите и се влияят от всяко мнение.

Според нея фамилията Сайръс няма да може да се събере отново ако Майли и Тиш продължават да се държат по такъв начин и да търсят скандалност в изявите си.

"Не знам защо цялото семейство използва медиите за платформа да изкаже мнението си. Сайръс могат да седнат на една вечеря или да говорят дълго време за проблемите си, след което могат да дойдат при мен и да им помогна с решение или алтернатива." - споделила д-р Фран в интервю.

Майли ще бъде гост в "Saturday Night Live"

Майли ще бъде на гости на Джими Фалън в едно от най - известните ток шоута в САЩ на 3 март.Ето и доказателство:

Нови лични снимки

Нови снимки на Майли и танцьора и Myke Dee в частния и самолет,когатосе връща от Хаити. Вижте снимките по-долу:



Нов пост на Майли във Фейсбук

Ново видео на Ноа Сайръс

Нови снимки от Хаити




петък, 25 февруари 2011 г.

Перез Хилтън за Майли

Перез Хилтън направи пост в своя блог Perezhilton.com,в който говори за факта, че Майли е в Хаити, за да помогне на децата.Вижте целия пост:

Ново MileyWorld видео

Рядка снимка на Майли

Нови снимки на Майли от Хаити


Адам Ламбърт за Майли

 След като Адам Ламбърт публикува снимка с Майли, той написа в туитъра си "И госпожица Майли е забавна"

Saturday Night Live

 Скоро Майли каза пред медийте, че ще бъде домакин на Saturday Night Live на 5 март 2011 година.

Кели Озбърн говори за Майли

Майли - добре облечено на Оскари момиче

 MTV News направи коментар за най-добре и най-лошо изглеждащи в историята на "Оскар". За най - добре облечени бяха избрани Камерън Диас, Маги Джиленхол, Майли Сайръс, Натали Портман и Ан Хатауей, за най-лошо изглеждащи - Чарлийз Терон, Дженифър Лопес, Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу и Кейт Уинслет. Вижте какъв коментар отправиха към Майли /преведено/:
 "Външния вид на Майли е мост за истинска певица. Истината е, че тя на всеки Оскар се превръщаше от една обикновена Дисни звезда в покровително момиче на Vanity Fair. Майли наистна блести на всеки Оскар"
П.П: Дано и тази година, Майли заблести!

Нова снимка на Майли от Хаити

Нова фен снимка + една от Грамите


Ник за песента на Майли

 Сайтът Newser.com направи статистика за бивши гаджета и хора на изкуството. В класацията на бивши гаджета влизат Майли и Ник, Джъстин Тимбърлейк и Тейлър Суифт Бритни Спиърс и Джон Майер. Ник е дал малък коментар за песента на Майли 7 Things.
Ник Джонас: "В 7 Things, Майли обеснява за всички грешки на тинейдръжите. В песента има малко и за мен."

Оскари 2011

http://ciiinema.files.wordpress.com/2011/01/00015297_thumb1.jpg?w=494&h=348
Дългоочакваните награди Оскари, ще се проведат тази година на 27 Февруари (тази неделя). Там ще бъдат страшно много звезди. Също така ето номинацийте тази година /не са всички/ - ТУК. Тази сутрин слушаш на кафе какво си говорят и доколкото разбрах Гала /водеща от нова телевизия/ ще е една от водещите на събитието.

Честит ржден ден Трейс Сайръс!

 http://surfme.files.wordpress.com/2008/10/293cyrustrace050108.jpg
Вчера на 24 Февруари, братът на Майли - Трейс Сайръс имаше рожден ден. Екипът на сайта му пожелава всичко най-хубаво, много здраве, щастие и  по-голям успех в бъдеще!

Семейството на Майли Сайръс има нужда от психиатър

 Психиатър казал на Били Рей Сайръс, че семейството му има нужда от по-чести срещи с него и да спрат да споделят всичките си проблеми с медиите. Д-р Фран Уолфиш е авторка на книга учител на име "Самоосъзналият се родител" и е световно призната. Тя обяснила на Били Рей, че голяма част от проблемите на семейството му и дъщеря му Майли се дължат на това, че прекалено много споделят с медиите и се влияят от всяко мнение. Според нея фамилията Сайръс няма да може да се събере отново ако Майли и Тиш продължават да се държат по такъв начин и да търсят скандалност в изявите си. "Не знам защо цялото семейство използва медиите за платформа да изкаже мнението си. Сайръс могат да седнат на една вечеря или да говорят дълго време за проблемите си, след което могат да дойдат при мен и да им помогна с решение или алтернатива." - споделила д-р Фран в интервю.

Снимка

Намерих много хубава снимка на Майли в интернет! Не знам нова ли е, стара ли е? Но изключително много ми хареса и реших да я споделя с вас! Искрено съжалявам, ако сте я виждали и ако е стара! За тези, които я нямат -> надявам се да ви хареса!


та така, ето я и нея: